Aalsmeer Flower Festival toont nieuwste bloementrends

Zaterdag 15 en zondag 16 juni vindt de zesde editie van Aalsmeer Flower Festival plaats bij de Historische Tuin en het Flower Art Museum. Onder het thema ‘Flora’s Finest’ worden de nieuwste trends in bloemdesign voor het voetlicht gebracht. Hoofdarrangeurs zijn Elize Eveleens en Marloes Joore.

Dit jaar staat het festival in het teken van trends in bloemdesign. De tijd is aangebroken om oude patronen los te laten en nieuwe plannen te maken. Bestaande voorwerpen worden op een nieuwe manier gebruikt. Ondertussen speelt technologie een steeds grotere rol in ons leven. Dat is aan de ene kant praktisch en tegelijkertijd werkt het een zekere afstandelijkheid in de hand. Deze elementen van de huidige tijdgeest hebben een direct effect op hoe we ons huis en onszelf aankleden.

Tijdens Aalsmeer Flower Festival laten bloemsierkunstenaars zien hoe dit zich vertaalt in de stijltrends van dit moment. Met duizenden bloemen in verrassende arrangementen worden bezoekers ondergedompeld in de nieuwste trends. Hoofdarrangeurs zijn Elize Eveleens en Marloes Joore.

Aalsmeer Flower Festival is 15 en 16 juni van 11.00 tot 17.00 uur. Tickets kosten 7,50 euro in de voorverkoop, 10 euro aan de deur en zijn het hele weekend geldig. Voor kinderen tot en met 14 jaar is de entree gratis. Een vaartochtje over de Westeinderplassen tussen de locaties is inbegrepen, evenals het gebruik van de pendelbus.

Bron: Aalsmeer Flower Festival | Foto’s: Arjen Vos en Jaap Maars

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties