Adomex International sluit zich aan bij duurzaamheidsinitiatief FSI

Adomex International BV heeft zich aangesloten bij Floriculture Sustainability Initiative (FSI). Op het hoofdkantoor van Adomex in Uithoorn ondertekenden Anton Klunder van Adomex International en Jeroen Oudheusden van FSI onlangs het ‘membership certificate’.

FSI en de aangesloten leden leggen zich sinds 2013 gezamenlijk toe op een steeds verdere verduurzaming van de sierteelt. In 2020, zo is de doelstelling, moet 90% van al het product geleverd door de deelnemers ‘verantwoord geproduceerd en verhandeld’ zijn.

Anton Klunder, managing director van Adomex International BV (links) en Jeroen Oudheusden van Floriculture Sustainability Initiative tekenden het certificaat van hun samenwerking.

Adomex kiest bewust voor duurzame teelt. ‘Hoe groener, hoe beter. We werken hierin nauw samen met onze partners, kwekers en klanten. Dit stelt ons in staat om de productie, milieuregels en de (lokale) arbeidsomstandigheden te verbeteren. Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk. Bij duurzame ontwikkelingen hoort een goed evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen’, aldus de im- en exporteur van snij- en decoratiegroen.

Bron en foto: Adomex

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties