Afscheid met Bloemen wint Dutch Funeral Award

In de categorie Bloemen heeft Afscheid met Bloemen de Dutch Funeral Award gewonnen. De andere genomineerden in deze categorie waren Reverde en Tess Rose.

De jury roemde het enorme bereik van Afscheid met Bloemen met zeer vakkundige bloemisten als partners, verspreid over heel Nederland. ‘Daarmee krijgt het afscheidsbloemwerk in de breedte een enorme stimulans, wat het bloemistenvak zijn waarde en heel nieuwe dimensie geeft. Daarnaast is het een toegankelijk en transparant concept voor bloemisten om aan deel te nemen. Het is een samenwerking van bloemisten die elkaar vasthouden. Zo versterken en stimuleren ze elkaar tot vernieuwing’, aldus het juryoordeel.

Innovaties

De Dutch Funeral Award is een tweejaarlijkse prijs bedoeld voor de bedrijven met het beste, meest innovatieve product of dienst binnen de uitvaart- en rouwbranche. De prijs is een initiatief van RememberMe.nl en bedoeld om ondernemers in de branche te stimuleren innovatief te zijn, samen te werken en klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. De winnaars krijgen niet alleen een trofee maar ook volop (social) media-aandacht, exposure op RememberMe.nl en ze mogen een jaar lang het logo ‘Winnaar van de Dutch Funeral Awards’ op hun site en onder hun mail zetten. Bedrijven die staan ingeschreven bij de KvK en waarvan het product/dienst valt binnen de branche uitvaart- en rouw mogen meedingen naar de prijs.  Afgelopen jaar hadden ruim zeventig bedrijven zich aangemeld.

Bron en foto: RememberMe.nl/Afscheid met Bloemen

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties