Arie Bouman Tuinplanten presenteert nieuw concept Tantau-rozen

Kwekerij Arie Bouman Tuinplanten uit Wijk en Aalburg presenteert vanaf eind mei een collectie kant-en-klare Tantau-tuinrozen. In totaal zijn er vier soorten beschikbaar die consumenten direct in de tuin of op balkon of terras kunnen planten.

De kwekerij verwacht veel van het nieuwe concept na de introductie op hun huisbeurs in februari. ‘Door de visuele aantrekkelijkheid en het gebruiksgemak van de kant-en-klare rozen voorzien we veel vraag van de consument. Ook tuincentra tonen veel interesse en in de afgelopen maanden hebben we een landelijk netwerk van verkooppunten opgebouwd’, aldus Marco Schrijver. Voor presentatie op de winkelvloer heeft Arie Bouman Tuinplanten een concepttafel en een totempresentatie ontwikkeld.

Rosa Mary Ann.

De rozen kenmerken zich door hun opvallende, geurende bloemen. De collectie bestaat uit vier doorbloeiende soorten: ‘Mary Ann’, ‘Nostalgie’, ‘Sirius’ en ‘Lampion’. Behalve dat ze onderling van elkaar verschillen qua kleur en geur, hebben ze één belangrijke overeenkomst: zelfs in het late najaar verschijnen er nog bloemen.

Promotiecampagne

De consumentgerichte promotiecampagne gaat eind mei van start. Behalve exposure in het tv-programma Robs Grote Tuinverbouwing (SBS6) worden pr-activiteiten ontwikkeld om aandacht te creëren in consumententijdschriften, dagbladen en online magazines. Ook social influencers, bloggers en vloggers worden benaderd om kennis te maken met Tantau-rozen.

Rosa Lampion.

Bron en beeldmateriaal: Kwekerij Arie Bouman Tuinplanten

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties