Assortiment Garden Orchid uitgebreid met Calanthe

Het assortiment Garden Orchids is uitgebreid met Calanthe. Door de vele kleuren, kokosachtige geur, lange bloeitijd én het feit dat deze plant groen blijft in de winter,  is dit een sterke aanvulling van het assortiment, volgens Anthura.

Garden Orchid ging jaren geleden bij Anthura van start met Cypripedium en nu is de familie uitgebreid tot vijf verschillende soorten. De klanten kunnen kiezen uit Pleione, Bletilla, Epipactis, Cypripedium én Calanthe. De noviteit Calanthe is in verschillende kleuren verkrijgbaar en bloeit bij de consument minimaal zes tot acht weken achter elkaar. Ook Cypripedium, het ras waar het allemaal mee begon, speelt nog steeds een belangrijke rol. Vorig jaar zijn er in Zwitserland, met de hulp van Anthura en de Swiss Orchid Foundation, ruim 3.000 Cypripediums terug geplant in de natuur. Met als doel de planten te herintroduceren in het Zwitserse landschap nadat deze met uitsterven werden bedreigd.

Anthura heeft voor elk ras zijn eigen herkenbare verpakking en POS-materiaal ontwikkeld om de communicatie op de winkelvloer aantrekkelijk te maken. Ook zijn er flyers per product met informatie over de verzorging en toepassing.

Bron en foto: Pull Position

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties