‘Baanbrekende oplossing voor bloemenindustrie’

Chrysal International kondigt een samenwerking aan met Verdant Technologies om een naar eigen zeggen baanbrekende oplossing te introduceren voor de bloemenindustrie. Dit nieuwe product, een 1-MCP-gebaseerde oplossing, zal beschikbaar zijn voor alle internationale markten van de sector.

Door de samenwerking met Verdant Technologies wil Chrysal International het productaanbod uibreiden en nieuwe mogelijkheden in de industrie verkennen. Voor Verdant Technologies, een opkomende speler in de biotechnologie industrie, betekent een samenwerking met Chrysal een introductie van ‘HarvestHold’ in het bloemensegment. ‘HarvestHold is een technologie voor het verlengen van de levensduur van bloemen en fruitproducten.

Houdbare oplossing

‘1-MCP heeft bewezen een effectief hulpmiddel te zijn om de kwaliteit van verse snijbloemen en potplanten te verbeteren,’ aldus Jon Fobes, President of Verdant Technologies. ‘Wat Chrysal en Verdant ontwikkelen is een houdbare oplossing en een superieure aflevermethode voor 1-MCP. Ons product is buitengewoon betrouwbaar, gemakkelijk op te slaan, hoeft niet nat gemaakt te worden en kan overal worden toegepast in de keten waar het nodig is.’

Bron en foto: Chrysal International

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties