Balanced Biotope basis voor De Trend Collectie herfst/winter 2021

Op 1 september presenteren Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl. De Trend Collectie herfst/winter 2021. Deze nieuwe collectie bestaat uit zestien bloemen, kamer- en tuinplanten, die aansluiten bij de huidige trends in interieur, lifestyle en mode.

De Trend Collectie herfst/winter 2021 is gebaseerd op de stijltrend Balanced Biotope. Kern hiervan is dat consumenten op zoek gaan naar een betere, groene wereld. Dit is terug te zien in een divers kleurenpalet van naturelle tinten tot grijs, geelgroen, blauw en terracotta. De gebruikte materialen zijn stoer en rauw en dessins bestaan uit natuurlijke structuren. Bloemen en planten spelen een belangrijke rol, met grootse vormen van indoor beplanting en het gebruik van droogbloemen. Consumenten voelen zich met deze collectie onderdeel van de natuur, aldus Bloemenbureau Holland.

Zestien bloemen en planten

De collectie herfst/winter 2021 bestaat uit:

Bloemen: Rosa, Limonium, Gloriosa, Hippeastrum, Eryngium en Polianthes tuberosa.

Kamerplanten: Begonia, Cambria, grasachtige planten, Primula, Spathiphyllum en Alocasia.

Tuinplanten: siergrassen, winterviolen, Ilex en Chamaecyparis.

Promotie

Bloemenbureau Holland ondersteunt elke collectie met een online lookbook vol inspirerende beelden. Bovendien is er pr, media, samenwerking met influencers en point-of-sale-materiaal voor de (bloemen)winkels.

Bron en foto’s: Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties