BBH maakt bloemen en planten van De Trend Collectie 2022 bekend

Van Freesia tot Salvia en van Anemone tot Kalanchoe: de bloemen en planten uit de twee Trend Collecties 2022 van Bloemenbureau Holland zijn bekend. Elke collectie is gebaseerd op een Groenbranche Trend.

Bloemenbureau Holland ontwikkelt jaarlijks twee Trend Collecties die aansluiten bij huidige trends. Eén collectie voor de lente/zomer en één voor de herfst/winter. De Trend Collectie gaat in 2022 alweer haar derde jaar in. Hiermee wil de promotieorganisatie voorzien in de behoeftes van consumenten, die continue veranderen. Naast een selectie uit producten uit de top 20 is er ook aandacht voor kleinere nicheproducten.

Lente/zomer 2022

De Trend Collectie lente/zomer 2022 is gebaseerd op de Groenbranche trend Bright & Breezy. Onbezorgd genieten staat centraal, waarbij het groene geluk de kers op de taart is. Oftewel: bloemen en bloeiende planten geven het interieur en de buitenruimte een extra boost positieve energie. Een vrolijk assortiment past hierbij:

Bloemen: Achillea, Allium, Alstroemeria, Asclepias, Freesia en Leucanthemum.

Kamerplanten: Bougainvillea, Caladium, Campanula, Epipremnum, Genista en Oxalis.

Buitenplanten: Aquilegia, Cosmea, Hosta, Salvia en varens.

Herfst/winter 2022

Voor de herfst/winter is De Trend Collectie geïnspireerd door Traditional Sentiment. Binnen deze trend draait het allemaal om het bekende, lokale en het vertrouwde in een veranderende wereld. Traditionele bloemen en planten krijgen daarbij een moderne twist.

Bloemen: Anemone, Bouvardia, Chrysanthemum, Cymbidium, Dianthus en Rosa.

Kamerplanten: Begonia, Fatsia, Kalanchoe, Maranta, Platycerium en Saintpaulia.

Buitenplanten: Camellia, Helleborus, Leucothoe en Pinus.

Bron en foto’s: Bloemenbureau Holland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties