Bloeiproef Deliflor Chrysanten: back to the 50’s

De vijftiger jaren: de tijd van petticoats en Elvis Presley, rock-‘n-roll en Bill Haley, vetkuiven en Thunderbirds. Deliflor in Maasdijk neemt bezoekers op 16 en 17 januari mee naar deze nostalgische tijd om alle kleurrijke noviteiten en toekomstige toppers in het assortiment chrysanten te presenteren.

Op donderdag 16 en vrijdag 17 januari zijn belangstellenden vanaf 10.00 uur welkom tijdens de bloeiproeven bij een ‘American Diner’ voor een ‘real taste of Deliflor’. The American Diner was in de jaren ’50 dé plek van jongeren waar de muziek uit de jukebox knalde, er lekkere snacks op de menukaart stonden en ze elkaar konden ontmoeten.

In deze sfeer presenteert Deliflor dit jaar de nieuwe smaken in het chrysantenassortiment. Op de menukaart staan onder meer de meest recente noviteit Serenity Sweet en zal ook een derde kleurvariant, Serenity Salmon, te bewonderen zijn. In het Santini-segment staat onder meer de witte Pizarro in bloei. Ten slotte zijn er ook nog diverse rassen onder nummer, die nog in de testfase zitten.

Bron en foto’s: Deliflor

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties