Bloem Harmelen duurzaam gecertificeerd

Bloem Harmelen heeft het niveau zilver behaald in de certificering Barometer Duurzame Bloemist. Het is de kroon op het werk van eigenaren Helma van Rijn en Marja Vos. En een reden voor dubbel feest, omdat de winkel het vijfjarig bestaan viert.

Bloem Harmelen heeft het zilveren certificaat behaald van het onafhankelijke SMK-keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Voor de klanten van eigenaren Helma van Rijn en Marja Vos betekent dit dat ze kunnen kiezen uit een assortiment met duurzaam geproduceerde bloemen en planten. Daarnaast garandeert het certificaat dat Bloem Harmelen ook in de verdere bedrijfsvoering het milieu een warm hart toedraagt. Zo worden de bloemen verpakt in chloorvrij papier en recyclebaar folie, worden wax of glitters in boeketten vermeden, gebruikt de winkel groene stroom, wordt al het afval gescheiden en worden geen kunstmatig geverfde bloemen ingekocht.

Perfecte timing

Voor het duo Van Rijn en Vos – dat elkaar ooit leerde kennen tijdens de opleiding Meesterbinder aan de Middelbare Tuinbouwschool Huis te Lande in Rijswijk – is de timing van de certificaattoekenning perfect. Deze zomer vierden ze met hun medewerkers namelijk ook hun vijfjarig bestaan. Het hechte team is in die vijf jaar qua samenstelling onveranderd gebleven.

Ter gelegenheid van het ‘dubbele feest’ organiseerde Bloem Harmelen voor de maand september elke zaterdag iets speciaals. Zo waren er aanbiedingen, attenties voor de klanten en was er een meet & greet met twee uit Groningen overgekomen kwekers.

Bron en foto: Bloem Harmelen

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties