Op zoek naar het Bloem&Blad talent van 2022

  Vorig jaar zag de Talent Award er net iets anders uit dan normaal. Door de corona maatregelen kon de finale niet op de Trendz Vakbeurs plaatsvinden. gelukkig konden we terecht bij Bloemengroothandel Van Der Vijver in Rijnsburg. Helaas wel zonder live publiek. Desondanks hebben de finalisten een prachtig resultaat neergezet. Jade van Schie is de winnares geworden van de Talent Award 2021. Dit jaar kunnen we de finale weer op vakbeurs Trendz houden, met publiek.

  Talent hoort op een podium!
  Bloem&Blad vindt het belangrijk om aandacht te geven aan jonge talenten in de bloemsierkunst. Daarom is de Bloem&Blad Talent Award in het leven geroepen. De enige voorwaarde voor deelname is dat je nog nooit een wedstijd in het bloemisten vak gewonnen hebt. Er is geen leeftijdslimiet! Startende bloemisten, zij-instromers en bloemisten die nog bezig zijn met de opleiding, ook zij zijn welkom om mee te doen. We zoeken verborgen talenten die het tegen elkaar op durven nemen in de finale in januari 2022. Op zoek naar het Bloem&Blad talent van 2022! De winnaar draagt een jaar lang de titel Bloem&Blad Talent 2022, ontvangt een mooi award en krijgt een interview in Bloem&Blad.

  Doe je mee?

  De bloemwerken uit de video’s worden beoordeeld op vijf criteria: creativiteit, originaliteit, vakmanschap, kleurgebruik en herkenbaarheid van het thema Winterse warmte. De kernwoorden van het thema zijn: gezelligheid, knus, binnen en knapperend haardvuur. De jury kiest uit alle inzendingen drie finalisten die in januari live drie opdrachten gaan uitvoeren.

  Dus wil jij meedoen? Stuur je video voor 13 december naar Lotte van Dijk van Uitgeverij Hortipoint/Bloem&Blad: l.vandijk@hortipoint.nl. In de week van 20 december worden de finalisten en opdrachten voor de finale bekendgemaakt.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties