Bloem en Blad Bloemen en planten Bloemen en planten op Happinez festival

Bloemen en planten op Happinez festival

0

Van 15 tot en met 17 september vindt in Fort Voordorp, vlakbij Utrecht, het Happinez-festival plaats. Mooiwatbloemendoen.nl en mooiwatplantendoen.nl grijpen het festival aan om promotie te maken voor bloemen en planten.

Het Happinez festival wordt georganiseerd door het gelijknamige tijdschrift en heeft qua doelgroep veel overlap met Mooiwatbloemendoen.nl en mooiwatplantendoen.nl. In drie dagen tijd wordt een reuzenbloemenmandala gemaakt op het terrein, zoals Happinez ook maandelijks in haar jaaragenda’s opneemt. Op het festival krijgt het de vorm van een liggend bloemenspektakel met een doorsnee van 5 meter in opvallende kleurstellingen. Elke dag kunnen bezoekers een cirkel van bloemen toevoegen onder toeziend oog van een real time camera. De definitieve bloemenselectie wordt nog gemaakt, maar er is aandacht voor het concept Lievelingsbloem en bloemen uit de Bloemenagenda.

Yoga met Mooiwatplantendoen.nl

Ook Mooiwatplantendoen.nl speelt een rol op het festival. De yogatent wordt door dit consumentenmerk aangekleed met Hedera, Spathiphyllum en zacht ruisende tuinplanten. In de tent is dagelijks een yogasessie, waarbij bezoekers de boodschap meekrijgen dat yoga nog rustgevender is met planten om je heen.

Bron en foto: Mooiwatbloemendoen.nl en mooiwatplantendoen.nl

Reageer op dit artikel

avatar