Hortipoint Bloemen huwelijk prins Harry en Meghan naar goede doelen

  Bloemen huwelijk prins Harry en Meghan naar goede doelen

  0

  De bloemdecoraties van het huwelijk van de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle zijn ‘ontmanteld’ en weggegeven aan verschillende goede doelen. Dit heeft de Londense arrangeur en bloemist Philippa Craddock afgelopen weekend bekendgemaakt.

  Van de groen-witte bloemendecoraties, met onder meer witte pioen- en tuinrozen, beuk- en berkentakken en Asparagus buiten bij de ingang en binnen in St. George Chapel in Windsor, waar zaterdag 19 mei het koninklijke huwelijk plaatsvond, zijn boeketjes gemaakt die zijn uitgedeeld bij diverse goede doelen en hospices in Londen en omgeving.

  In het handgebonden, ‘serene’ bruidsboeket waren onder meer vergeet-mij-nietjes verwerkt, een verwijzing naar prinses Diana, omdat dit haar lievelingsbloemen waren. Ook zaten er in het boeket bloemen die prins Harry een dag voor de bruiloft had geplukt in de tuin van Kensington Palace. Naast de vergeet-mij-nietjes bestond het uit Astilbe, Jasmijn, Astrantia, Lathyrus en mirte, samengebonden met een zijden lint.

  Bron: Daily Mail | Foto’s: Kensington Palace/Alexi Lubomirski

  Reageer op dit artikel

  avatar