Bloemen-, planten- en tuinfoto’s van over de hele wereld in Hortus Amsterdam

Dit jaar is de Hortus Amsterdam opnieuw gastlocatie voor de befaamde IGPOTY tentoonstelling. De International Garden Photographer of the Year (IGPOTY) competitie en tentoonstelling wordt ieder jaar georganiseerd vanuit Kew Gardens in Londen en is ‘s wereld grootste op het gebied van bloem-, tuin- en plantfotografie.

De tentoonstelling in Amsterdam toont een selectie van meer dan 35 winnaars en genomineerden uit de competitie van 2018. De foto’s in de Hortus zijn te zien van 7 september tot en met 31 oktober.

Fotografen van over de hele wereld doen mee aan IGPOTY, die elk jaar van februari tot oktober plaatsvindt. De thema’s zijn tuinen, natuur, bloemen planten en landschappen. In februari worden de prijswinnaars bekendgemaakt. De tentoonstelling staat dan in Kew Gardens in Londen. Daarna reist deze tentoonstelling de wereld rond.

Bloemenmacro’s

De IGPOTY-tentoonstelling bestaat uit beelden van winnaars en genomineerden. Deze zijn geselecteerd in verschillende categorieën: van indrukwekkende bloemenmacro’s tot mistige bossen en adembenemende landschappen; allemaal geïnspireerd door de wonderlijke wereld van planten.

Bron en foto’s: Hortus Amsterdam

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties