Bloemengroothandel Zalam vestigt zich in GHC Plantion

  Zalam verhuist naar Groothandelscentrum Plantion en breidt daar de activiteiten uit richting bloemengroothandel. Het bedrijf opent de deuren van het nieuwe bedrijfspand op woensdag 24 januari.

  Zalam is al jaren gehuisvest op het terrein van de veiling, eerst in Bemmel en later in Ede. Bij Bloemenveiling Oost Nederland had het bedrijf een bescheiden ruimte. Toen de veiling fuseerde en naar Ede verhuisde, werd Zalam in 2010 huurder van een grote bedrijfshal bij Plantion. Bloemisten in heel Nederland geven aan Zalam per e-mail bestellingen door. De inkopers kopen de gewenste producten vervolgens op de klokken in Ede, Aalsmeer en Rijnsburg, verwerken ze en zetten ze klaar voor de klant zodat ze afgehaald kunnen worden.

  Door de sterke groei ontstond er opnieuw behoefte aan meer bedrijfsruimte. Volgens directeur-eigenaar Adriaan Baltus was er daarnaast nog een andere reden om zijn bedrijf naar het groothandelscentrum te verplaatsen. ‘Er is veel belangstelling van nieuwe klanten, maar zij willen de producten eerst zien en dan pas kopen. In het groothandelscentrum kunnen we onze bloemen goed tonen en hebben we de mogelijkheid om persoonlijke aandacht aan de klant te geven.’

  Bron: GHC Plantion | Foto: VVB Van Bree

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties