Bloem en Blad Vakmanschap Bloomon lanceert bloemenlijn met experimentele designs

Bloomon lanceert bloemenlijn met experimentele designs

0

Online bloemenservice bloomon presenteert bloomon Atelier. De nieuwe bloemenlijn bestaat uit experimentele creaties, gemaakt door bloemkunstenaars die de trend zetten in floral design.

Vergelijk het met het verrassingsmenu van een restaurant of een kunstenaar die de vrije hand krijgt. Met bloomon Atelier weet je vooraf niet wat je te wachten staat. Anders dan de bekende bloomon bos – bloomon Original – is bij bloomon Atelier de vorm, hoogte en uitstraling van de bos keer op keer totaal anders.

Patrick Hurenkamp, mede-oprichter van bloomon: ‘De originele bloomon bos is sinds onze start vijf jaar geleden een icoon geworden. Met onze nieuwe lijn experimenteren we met volledig nieuwe designs en blijven we onszelf én onze klanten uitdagen en inspireren.

Anton van Duijn, style director van bloomon, vult aan: ‘In ons atelier kleuren we buiten de lijntjes en gaan we van links naar rechts en van laag naar hoog. We spelen met bijzondere combinaties van de allerbeste bloemen en brengen ze samen in opmerkelijke designs – van een modern ontwerp gevuld met enkel exclusieve Alliums tot een weelderige botanische bos; alles komt voorbij.’

Wachtlijst

Op bloomon.nl/atelier kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de wachtlijst van deze nieuwe lijn. De eerste klanten ontvangen in de week na 26 september hun eerste bos. Vanaf november wordt bloomon Atelier in heel Nederland bezorgd. Een bloomon Atelier bos kost 25,95 euro (inclusief bezorging) en is te verkrijgen op basis van een flexibel abonnement.

Vazen

Speciaal voor de nieuwe bloemenlijn heeft bloomon een vazenset samengesteld: drie vazen voor elk ontwerp. De vazenset is verkrijgbaar voor de introductieprijs van 29 euro.

Bron en foto’s: bloomon

Reageer op dit artikel

avatar