Campagne Van Grauw naar Groen start op 8 april

Bloemenbureau Holland lanceert 8 april de nieuwe buitenplantencampagne Van Grauw naar Groen in Nederland. Kern van de meerjarige campagne is de oproep om je leefomgeving, hoe klein ook, te vergroenen.

De start van de campagne in Duitsland staat gepland op 1 april en in Nederland op 8 april. De radiocommercial zal vanaf 12 april te beluisteren zijn. De campagne bestaat uit drie uitingen: ‘Stop de vergrijzing’, ‘Maak natuur van je muur’ en  ‘Struiken voor stenen’. Via de actie worden consumenten aangezet om buitenplanten te kopen voor hun eigen balkon of tuin, maar ook voor openbare ruimtes. ‘Daarmee slaan ze meerdere vliegen in één klap. Want van groen word je blij, het verdrijft hitte en vangt regenwater op. Bovendien leer je zo andere buurtbewoners kennen, een remedie tegen eenzaamheid’, aldus Bloemenbureau Holland.

Campagnemateriaal beschikbaar

Bloemisten die de campagne willen promoten in hun winkel, kunnen posters en hogeresolutiebeelde downloaden via het online Marketing Portal van Bloemenbureau Holland. Voor filmpjes via narrowcasting in de winkel kunnen geïnteresseerden terecht bij Isabel Groot: igroot@bloemenbureau.nl.

Bron en foto’s: Bloemenbureau Holland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties