Chinnoe & Vlemmix exposeren bloemstillevens bij Krijn Verboom

Bij atelier Krijn Verboom in Rotterdam is van 8 oktober tot en met 6 november een expositie van bloemstillevens van het eveneens Rotterdamse kunstenaarsduo Chinnoe & Vlemmix te zien. De kunstenaars presenteren ook de eerste werken van de twee nieuwe collecties Fatal Flowers en Wit.

Krijn Verboom en Chinnoe & Vlemmix delen hun liefde voor bloemen en hun gevoel voor esthetiek. Regelmatig verschijnen objecten uit de (privé)collectie van Krijn in de bloemstillevens van het kunstenaarsduo. ‘De signatuur van de kunstenaars is rijk aan eenvoud en ademt ruimte en sereniteit. Het resultaat van een creatieproces waarin wij eerst de bloemen deconstrueren om vervolgens met eindeloos geduld weer te componeren tot hyper-esthetische bloemstillevens’, aldus Rosan Chinoe & Marc Vlemmix in een toelichting.

Het werk van de kunstenaars wordt gepresenteerd tussen de natuurlijke objecten die bloemdecorateur en collectioneur Krijn Verboom verzamelde uit verschillende culturen.

Openingstijden

De expositie is in de periode van 8 tot en met 6 november alle vrijdagen en zaterdagen van 10.00 tot 17.30 uur te bezoeken. Het kunstenaarsduo is zelf aanwezig op 8, 16 en 22 oktober en 6 november van 15.00 tot 17.00 uur.

Bron en foto: Chinnoe & Vlemmix

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties