Coniferenevenement met Pim van den Akker

BabStar.nl organiseert samen met kwekerij Andromeda op zondag 31 oktober het coniferenevenement. Bezoekers krijgen een rondleiding over de kwekerij en Pim van den Akker maakt inspiratiebloemwerk met coniferengroen. Deelnemers gaan ook zelf aan de slag met het groen.

‘Coniferengroen is een prachtig product. Het is betaalbaar, verkrijgbaar in vele vormen en tinten groen en is lang houdbaar. Het is niet zomaar overal verkrijgbaar en dus een exclusief product waarmee u als lokale bloemist het verschil kan maken. Wij zijn al jaren fan, coniferengroen staat ieder jaar vanaf oktober in de webshop. Eigenlijk is het een supergoed product voor de bloemist. Op coniferengroen is namelijk veel marge te behalen en het is uitermate geschikt voor mooie, geurende kerstcreaties’, aldus Bab Star van de gelijknamige bloemengroothandel.

Rondleiding en inspiratie

Om bloemisten kennis te laten maken met de diverse soorten coniferengroen organiseert BabStar.nl in samenwerking met kwekerij Andromeda op zondag 31 oktober een coniferen evenement. Bezoekers krijgen een rondleiding van Peter van de Rijdt en Wim Steman en arrangeur Pim van den Akker maakt inspiratiebloemwerk. Deelnemers mogen ook zelf aan de slag gaan met het groen.

Voor klanten van BabStar.nl is het evenement gratis, niet-klanten betalen €19,50 per persoon. Aanmelden kan op de site van de bloemengroothandel.

Bron en foto: BabStar.nl

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ondernemeniseenvak@hotmail.com
ondernemeniseenvak@hotmail.com
11 maanden geleden

pim weet het beter , tenminste dat denkt die wel pfffffff