Corona zet streep door jubileumeditie Fleuramour

De 25e editie van Fleuramour, die zou plaatsvinden van 25 tot en met 28 september in Bilzen, is vanwege het coronavirus verplaatst naar 2021. De organisatie van het internationale bloemenevenement streeft naar kwaliteit en schoonheid en vreest dat het dit niet kan garanderen in deze onzekere tijden.

Dit jaar zou de 25ste editie geweest zijn van het evenement Fleuramour – A Magical World of Flowers. Volgens de organisatie beloofde het een magische jaargang te worden. ‘Bezoekers zouden terechtkomen in een sprookjesachtige wereld met 140.000 bloemen, verwerkt in fabuleuze designs door ‘s werelds beste bloemstylisten. Naast feeërieke bloemenshows, vernieuwende demonstraties, workshops en de nodige animatie wilden we voor dit zilveren jubileum nog enkele verrassingen uit de hoge hoed toveren, maar de gezondheid, veiligheid én het welzijn van onze bezoekers, exposanten en iedereen die betrokken is bij de organisatie staan voorop. Fleuramour is altijd tot in de puntjes geregeld en dat kunnen we nu niet garanderen. Daarom hebben we besloten om het evenement te verplaatsen naar 2021.’

Kasteel en kerk

Na Nederland, Rusland, België en Italië was het de beurt aan Roemenië en het team van Nicu Bocancea om het binnenplein van het kasteel te decoreren. De kerk zou versierd worden door Dmitry Turcan uit Azerbeidzjan. Ook andere grote namen als Tomas De Bruyne, Tom De Houwer en Angelica Lacarbonara hadden hun deelname aan Fleuramour bevestigd.

Het thema Magic zal voor de editie van 2021 behouden blijven.

Bron: Rekad | Foto’s: Studio PSG

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties