‘De Floriade is een droomklus’

Vorige zomer hoorde Heleen Valstar dat ze was verkozen tot hoofdarrangeur van de Belevingskas op de Floriade Expo 2022 in Almere. Ook al is ze 36 jaar evenementbloemist, zo’n groot project blijft fantastisch: ‘Ik hoop dat ik hier mensen kan inspireren om thuis meer met planten en bloemen te doen.’ De Floriade opent donderdag 14 april.

Heleen is gekozen als hoofdarrangeur van de Belevingskas voor de Floriade Expo 2022. Ook verzorgt ze de creatieve invulling voor wisselende balkon- en terrasbeplanting bij de buitenentree, het ontvangstgedeelte en het showgedeelte met permanente en wisselende shows.

Zesendertig jaar geleden begon Heleen met haar eigen bedrijf Heleen Valstar BV. Samen met zes vaste medewerkers en vaak een aantal freelancers levert ze bloemwerk voor grote evenementen, waaronder veel evenementen in de sierteelt. Zo heeft Heleen gewerkt voor de Nationale Zomerbloemententoonstelling, Flower Trials, Keukenhof en nu dus voor de Floriade. Naast dat ze bloemenwerk leveren, ontwerpen en bouwen ze ook stands en decors voor dit soort evenementen.

Het volledige interview met Heleen Valstar staat in Bloem & Blad editie 3, 2022. Heeft u een abonnement? Dan kunt het artikel en meer ook online lezen via mijnbloemenblad.nl.

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-565 96 44.

Heleen Valstar. Foto: Peter van Leth

guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bir binance hesabi olusturun
6 maanden geleden

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/tr/register-person?ref=B4EPR6J0

gate io
6 maanden geleden

I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.