De Klerk ontvangt VBW-onderscheiding

De Klerk bloemsierkunst en interieurbeplanting in Eindhoven heeft een VBW-onderscheiding gekregen, omdat de winkel 25 jaar lid is van de brancheorganisatie. Eigenaar Jos van der Hulst kreeg onlangs het certificaat uitgereikt.

De VBW wil door middel van dit certificaat De Klerk bloemsierkunst en interieurbeplanting bedanken voor het jarenlange vertrouwen in de organisatie. Wat de VBW betreft vervult De Klerk een voorbeeldfunctie in de branche. ‘Met een ruim en kwalitatief assortiment, kundig vakmanschap en oprechte aandacht voor de klant is de winkel niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Eindhoven,’ aldus de brancheorganisatie.

Ook interieurbeplanting
Vanaf 1950 is het Eindhovense bedrijf specialist op het gebied van bloemsierkunst en vanaf de jaren ’70 tevens van interieurbeplanting. Met een team van 47 mensen heeft De Klerk in de loop der jaren tal van zakelijke en particuliere relaties opgebouwd, verspreid over Nederland.

Overigens is het Brabante bedrijf niet het enige dat een certificaat heeft ontvangen. ,,Vanaf heden ontvangen alle bloemisten die 25 jaar of langer lid zijn, een oorkonde’’, zegt Bram Rijkers namens de branchevereniging.

Bron en foto: De Klerk