Deelnemers enthousiast over Masterclass Bruidswerk

Deelnemers aan de Masterclass Bruidswerk, die Bloem&Blad organiseerde in samenwerking met Bloemengroothandel van der Vijver, reageren enthousiast. ‘Super gaaf’, ‘geweldig leerzaam’ en ‘verfrissend en gezellig’ zijn enkele reacties die bij de organisatie binnenkwamen.

De Masterclass is op dinsdag 18 en woensdag 19 mei gegeven door Annemarie Kromhout-Hoekstra en Michael van Namen. De eerste dag waren er achttien deelnemers, de tweede dag vijftien. Onder begeleiding van Annemarie en Michael maakten zij een handgebonden boeket, een frameboeket met een origineel en snel te maken frame, een versiering voor een prieel en een fijn werk (corsage, armband of diadeem).

Roos openvouwen
Annemarie demonstreerde onder andere hoe je de bloemblaadjes van een roos mooi openvouwt waardoor een volle, rijpe bloem ontstaat. ‘Haal ook de schutblaadjes eraf. Zo krijg een je bijzondere roos, geef die dan ook aandacht in het boeket.’

De Masterclass is gesponsord door Bloemengroothandel van der Vijver, Anthogether, Berg Roses, Marginpar, MEERgroothandel en Smithers Oasis.

Op dinsdag 8 en woensdag 9 juni is er opnieuw een Masterclass. Dan staan Afscheidsbloemen centraal. Deze Masterclass wordt gegeven door Teunis Venema en Renée Klatten. Aanmelden kan hier.

Foto’s: Jeannet Hooftman

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties