Design District breidt uit in Van Nelle Fabriek

De lijst van deelnemers aan Design District is langer dan ooit. Dit jaar zijn 214 merken vertegenwoordigd op de designbeurs, van 5 tot en met 7 juni in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

De Van Nelle Fabriek is het een bijzonder industrieel monument in Nederland. Wil je meer zien en te weten komen over de iconische fabriek? Sluit dan aan bij een gratis rondleiding onder leiding van een ervaren Van Nelle-gids. De rondleiding start vanaf het verzamelpunt net achter de entree van Design District. Start dagelijks drie keer: 12.00 – 14.00 – 16.00 uur.

Veel lezingen

Odette Ex trapt het lezingenprogramma van Design District af woensdagochtend 5 juni om 11.00 uur. Zij vertelt dan als een van de oprichters van INSIDE/INSIDE over de noodzaak van een duurzaam en circulair interieur.

Belangstellenden kunnen ook een aantal showrooms op en net buiten het terrein van de Van Nelle Fabriek bezoeken, zoals de nieuwste locatie van Offices For You met daarin de showroom van Objectflor en Gispen.

Openingstijden

De beurs is geopend op 5 juni van 10.00 tot 18.00 uur (alleen professionals), op 6 juni van 10.00 – 20.00 uur (alleen professionals) en op 7 juni van 10.00 tot 17.00 uur (professionals, studenten en particulieren).

Bron en foto’s: Design District

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties