Dillewijn Alflora is een feit

Van Dillewijn Group, het moederbedrijf van Dillewijn Zwapak, is de eigenaar van Alflora geworden. De beide winkelformules zullen verder gaan onder de naam Dillewijn Alflora. Op een aantal groothandelscentra, waaronder Eelde, worden de filialen van Dillewijn Zwapak en Alflora samengevoegd.

‘Door het samenvoegen van de formules bundelen we de assortimenten en de expertise van beide organisaties. We bieden niet alleen het meest complete assortiment basisartikelen, maar ook een wisselend assortiment met eigentijdse collecties voor alle seizoenen. Daarnaast willen we voorop lopen als het gaat om de verduurzaming van het aanbod’, aldus managing director Mark de Krosse. ‘Dillewijn Alflora heeft maar één doel: met ons assortiment de creativiteit van onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen.’

Ombouw filialen

Begin april start het ombouwen van de filialen naar de nieuwe Dillewijn Alflora-formule. De eerste verbouwing vindt plaats in Eelde (Eurofleur) en naar verwachting zijn eind van het tweede kwartaal de meeste filialen omgebouwd. Tijdens de verbouwingen blijven zij geopend. De webshops van Dillewijn Zwapak en Alflora blijven voorlopig nog naast elkaar bestaan.

Bron en foto: Dillewijn Alflora

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties