Domein Oogenlust presenteert culinair kunstevenement

De eventdecorateurs van Oogenlust organiseren met Galerie Persoon een tentoonstelling van fotografisch kunstenaar Hans Withoos. De kleurrijke fotografie wordt gepresenteerd in een weelderig decor van bloemen en planten. De expositie Photographic Paintings gaat op zondag 17 mei van start met het event ‘Aan tafel met Hans Withoos’.

Tijdens een exclusieve lunch, verzorgd door meesterkok Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve, presenteert Hans Withoos zijn wereld van grenzeloze verbeelding. Galerie Persoon toont vijftig fotowerken met als primeur ook de nieuwste creaties van de fotograaf. De overzichtstentoonstelling laat een selectie uit verschillende series zien met een prominente rol voor Withoos meets Withoos’. In deze serie herinterpreteert de fotograaf de schilderkunst van zijn verre voorvader Matthias Withoos en combineert stillevens en stadsgezichten met eigen, surrealistische beelden. De expositie is te bezoeken van 19 mei tot en met 27 juni.

Voor de vijfde editie van ‘Aan tafel met’ van Domein Oogenlust is het mogelijk om een all-in arrangement te reserveren voor €165 per persoon. De ontvangst is vanaf 13.00 uur en de kunstmiddag eindigt rond 18.00 uur.

Bron en foto’s: Oogenlust/Galerie Persoon

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties