Drie bloemenbedrijven genomineerd voor Dutch Funeral Awards

Eens in de twee jaar worden de Dutch Funeral Awards uitgereikt. In 2021 zal dit gebeuren op het Funeral Fair Festival in maart in de Tuinen van Appeltern. In de categorie bloemen zijn drie bedrijven genomineerd: Afscheid met Bloemen, Reverde en Tess Rose.

De Dutch Funeral Awards is een tweejaarlijkse prijs bedoeld voor de bedrijven met het beste, meest innovatieve product of dienst binnen de uitvaart- en rouwbranche. De prijs is een initiatief van RememberMe.nl en bedoeld om ondernemers in de branche te stimuleren innovatief te zijn, samen te werken en klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. De winnaars krijgen niet alleen een trofee maar ook volop (social) media-aandacht, exposure op RememberMe.nl en ze mogen een jaar lang het logo ‘Winnaar van de Dutch Funeral Awards’ op hun site en onder hun mail zetten. Bedrijven die staan ingeschreven bij de KvK en waarvan het product/dienst valt binnen de branche uitvaart- en rouw mogen meedingen naar de prijs.

Genomineerden 2020

In 2018 ontvingen negen bedrijven een award voor hun producten en diensten. Toen won Wolter Strijker in de categorie Bloemen. Per categorie worden steeds drie bedrijven genomineerd die hun product of dienst persoonlijk mogen presenteren aan een jury. De jury kiest uiteindelijk per categorie de winnaar uit.

Dit jaar dingen drie bedrijven mee naar de award in de categorie bloemen: Afscheid met Bloemen, Reverde en Tess Rose. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Funeral Fair Festival dat op 20 en 21 maart plaatsvindt in De Tuinen van Appeltern.

Bron en beeld: Dutch Funeral Award/RememberMe.nl

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties