Dutch Lily Days van start gegaan bij Zabo Plant

Zabo Plant is vandaag, dinsdag 5 juni, gastheer voor de officiële opening van de zevende Dutch Lily Days. Het bedrijf in ’t Zand is dan een van de veertien lelieveredelaars en -exporteurs, die opening van zaken geeft.. De vierdaagse wordt afgesloten op vrijdag 8 juni.

Luke Broersen van Zabo Plant ervaart het grote rendement van de jaarlijkse etalage voor de teelt en handel. ‘Het evenement is voor ons en voor alle andere deelnemers gigantisch belangrijk geworden. De laatste jaren komen al onze buitenlandse klanten naar Nederland. Het is een mooi moment om samen met een klant nieuwe rassen te bekijken. De drempel is heel laag om niet alleen bij ons te komen kijken maar ook bij andere exporteurs hun proefkas te bezoeken.’

Als onderdeel van de openingsceremonie van de vierdaagse is marketing consultant Pieter Landman aangetrokken. Tegelijkertijd met de start bij Zabo Plant gaan ook elders de deuren open. Het evenement heeft ook aantrekkingskracht op nieuwe telers. Dit jaar is er een flinke stijging merkbaar in het aanbod op de markt.

Deelnemers zevende Dutch Lily Days

Tijdens de zevende Dutch Lily Days van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 juni ontvangen veertien bedrijven gasten uit binnen- en buitenland: P. Aker, Van den Bos Flowerbulbs, Bot Flowerbulbs, De Jong Lelies, Lily Company, Mak Breeding, Onings Holland, C. Steenvoorden, GAV Lilies, Gebr. Vletter & Den Haan,  VWS Flowerbulbs, World Breeding, Zabo Plant en Royal van Zanten.

Bron en foto’s: Dutch Lily Days

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties