Bloem en Blad Bloemen en planten Een kijkje in de toekomst bij Waterdrinker GTC Days

Een kijkje in de toekomst bij Waterdrinker GTC Days

0

Tijdens de Waterdrinker GTC Days, van 3 tot en met 8 november, was de belangstelling voor bijzondere bloemen en planten groot. De veelal internationale vakspecialisten konden hun hart ophalen in het Green Trade Center waar bijzondere Novelties & Specialties en opvallende Future Plants de boventoon voerden.

GTC specialist Fons Bon gaf bezoekers een kijkje in de toekomst. Hij vertelde alles over Future Plants: bijzondere planten die nog niet op de markt zijn, zoals de Alocasia zebrina black en de Philodendron verrucosum lincensi. Bezoekers konden de eerste blikken werpen op deze nieuwe planten, die in 2020 exclusief bij Waterdrinker worden gelanceerd als Novelty & Specialty. Een aandachtstrekker was de stoere Mangave, tentoongesteld door GTC specialist Ed Mol. De Mangave is een kruising tussen de Agave en de Manfreda. Deze plant heeft het beste van beide werelden: de krachtige vorm van de Agave en de kleurrijke bladprint van de Manfreda.

Snijamaryllis

Kwekers en partners Dobbeflowers en Dillewijn Zwapak droegen volgens Waterdrinker bij aan het succes van de GTC Days. Zij boden niet alleen een bijzonder assortiment aan, maar zorgden daarnaast voor een constante aanvoer van producten én vermaak. Zo waren er Meet & Greets met specialisten, inspiratievolle presentaties en een show rondom de campagne voor de snijamaryllis ‘Hello it’s me’ door Florian Seyd en Ueli Signer van The Wunderkammer.

Bron en foto’s: Waterdrinker

Reageer op dit artikel

avatar