Eerste lustrum Tulip Trade Event in zicht

Nadat in 2020 en 2021 het Tulip Trade Event vanwege de coronamaatregelen niet door kon gaan, heeft de organisatie nu ingezet op het organiseren van de vijfde editie. Van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 maart openen twaalf locaties hun deuren voor het nationale en internationale publiek.

Tijdens het Tulip Trade Event krijgen bezoekers op afspraak bij de twaalf locaties een overzicht van wat Nederlandse bollenexporteurs te bieden hebben. De bedrijven in Noord- en Zuid-Holland nodigen belangstellenden uit om het assortiment te bekijken, nieuwe trends en ontwikkelingen te bespreken en van gedachten te wisselen over de toekomst van de tulp. En ook nieuwe introducties en innovaties krijgen een podium.

Deelnemers

De opengestelde bedrijven zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen.

Bron en foto: Tulip Trade Event

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
binance register
6 maanden geleden

Can you be more specific about the content of your enticle? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://accounts.binance.com/en/register?ref=P9L9FQKY