Bloem en Blad Vakmanschap Eindejaarsbloemwerk en live demonstraties bij Aeres Velp

Eindejaarsbloemwerk en live demonstraties bij Aeres Velp

0

Aeres MBO Velp organiseert op donderdag 23 mei een expositie van eindejaarsbloemwerk van studenten en live demonstraties die gepresenteerd worden door de Belgische arrangeur Sören Van Laer. Tegelijk met de expositie vindt het Festival Goed Groen plaats.

De kleurrijke expositie en vakdemonstraties van de mbo-bloemstudenten trekt al jaren vel bezoekers, zowel particulieren als professionals. Ook dit jaar zijn de studenten al druk bezig met de voorbereidingen van hun eindejaarstoetswerk. Er zijn tafeldecoraties, (bruids)boeketten, kransen, plantaardige kragen, rouwbloemen en –decoratie te bewonderen. Bezoekers die thuis graag creatief bloemwerk maken, kunnen vanaf 18.30 uur een kijkje nemen en inspiratie opdoen bij praktische demonstraties, verzorgd door studenten. De Belgische nationaal kampioen Sören Van Laer treedt op als presentator tijdens de demonstraties. Hij werkt als freelance bloemist, decoreert bruiloften, geeft workshops, verzorgt demonstraties en productpresentaties en binnen- en buitenland. Zijn grootste uitdaging is om te blijven vernieuwen, experimenteren en grenzen te verleggen.

Livemuziek, streetfood en verkoopkraampjes: dat zijn de ingrediënten van het hippe en duurzame  Festival Goed Groen. Dit festival is gelijk met de expositie op het schoolterrein gratis te bezoeken tussen 15.00 – 21.00 uur.

Informatieavond

Donderdag 13 juni heeft Aeres MBO Velp een laatste informatieavond voor leerlingen of volwassenen die nog op zoek zijn naar een groene en creatieve opleiding of cursus.

Bron: Aeres MBO Velp | Foto: Marjanne Eikelboom

Reageer op dit artikel

avatar