Erica Bloemen & Interieur door brand verwoest

Erica Bloemen & Interieur is donderdagochtend 17 december volledig verwoest door een grote band. Omliggende woningen moesten worden ontruimd. Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan, meldt de plaatselijke website Borneboeit.nl.

‘Zo ben je trots dat er een lichtpuntje is in deze coronatijd en nog geen dag later is onze trots compleet in rook opgegaan. Gelukkig alleen materiële schade. We zijn leeg en verdrietig en er komt veel op ons af. We zijn overdonderd door alle lieve reacties en hulp die wordt aangeboden. Dat doet ons goed. Veel mensen hebben bestellingen geplaatst om te laten bezorgen of op te halen. We hebben helaas nergens zicht meer op. Ook de webshop hebben we gesloten’ melden de eigenaren Marco en Chantal van Buuren op hun Facebookpagina.

Onder het bericht staan honderden reacties van collega-bloemisten, ondernemers uit de regio en klanten. De winkel had de afgelopen dagen net zoals veel collega’s een mooie buitenruimte ingericht om de bloemenverkopen voor kerst door te kunnen laten gaan.

Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand; volgens de brandweer moet het pand als verloren worden beschouwd. Hoe de brand is ontstaan, is onbekend en zal onderzocht worden.

Foto: Facebook Erica Bloemen & Interieur

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties