Hortipoint Even een voorschot op de noviteiten van de Greentech

  Even een voorschot op de noviteiten van de Greentech

  0

  Veel innovaties zijn de revue gepasseerd sinds de GreenTech in 2016. Enkele staan op de komende editie, evenals gloednieuwe nog niet eerder getoonde innovaties. En hoe is het de winnaar van de innovatie-award 2016 vergaan? Een kort overzicht.

  De deelnemerslijst van GreenTech maakt duidelijk dat bijna alle spelers in de tuinbouwtechnologie weer acte de précence geven. Van kassenbouwer tot tuinbouwtoeleveranciers, machinebedrijven, potgrond- en substraatproducenten, zaadleveranciers en fabrikanten van belichtingsapparatuur.

  De beursorganisatie beoogt in ieder geval alle trends en ontwikkelingen in beeld te brengen. GreenTech-manager Mariska Dreschler durft wel te stellen dat geen andere tuinbouwbeurs in de wereld de noviteiten zo nadrukkelijk uitlicht als de GreenTech. Het is onmogelijk alles te melden. Toch een greep uit aanbod. Plus een korte terugblik op dé innovatie van 2016, de tomatenbladplukrobot.

  Dit artikel verder lezen?

  Inloggen als abonnee

  Nog geen abonnee?

  Direct registreren

  Uw voordelen

  • Het betrouwbare vakblad tien keer per jaar bij u op de deurmat
  • Vakinformatie over alle facetten van de bloemendetailhandel, de bedrijfsvoering, productpresentatie, verkoop en personeelsbeleid
  • Toegang tot online besloten artikelen en data
  • Exclusieve toegang tot digitale vakbladen database

  Reageer op dit artikel

  avatar