Exposanten en bezoekers tevreden over Trendz Najaar 2020

De inkoopbeurs Trendz Najaar op 20, 21 en 22 september in Evenementenhal Gorinchem is goed verlopen. Dat laat beursorganisator Easyfairs Nederland weten. Voor hen en veel exposanten en bezoekers was het de eerste beurs sinds de corona-uitbraak.

‘We kijken met een positief gevoel terug op drie mooie beursdagen. Wij hebben er alles aan gedaan om de beurs op een veilige wijze te organiseren en volgens de exposanten en bezoekers zijn we daar meer dan in geslaagd. Dat is fijn om te horen en wij willen dan ook iedereen ontzettend bedanken voor hun vertrouwen en belangstelling. Op naar januari 2021!’, verklaart Mascha de Bruin namens Trendz.

Live zakendoen

Exposanten geven aan dat alles veilig was georganiseerd. Bovendien hadden zowel standhouders als bezoekers weer behoefte aan persoonlijk contact, het ‘live’ zakendoen. De sfeer en de stemming waren goed. ‘We zijn naar de beurs gekomen om te zien wat de ontwikkelingen zijn en te zien dat de handel weer op gang komt’, aldus een bezoeker.

In totaal waren er 87 exposanten en in totaal 3.520 bezoekers. Daarmee was het, vanwege corona, een kleinere editie dan voorgaande jaren. De bezoekers kwamen wel doelgericht naar Trendz om hun inkopen voor de komende wintermaanden te doen.

Trendz Voorjaar 2021 is van zondag 10 tot en met dinsdag 12 januari in Gorinchem.

 

Bron en foto’s: Trendz

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties