Facelift Dordtse bloemenwinkel op tv

Pluk is de nieuwe naam van de winkel van Marga de Man. Haar oude winkel kreeg een facelift en een nieuwe naam dankzij het programma ’Werk aan de Winkel’ van BNN. De uitzending rond de bloemenwinkel in Dordrecht is vanavond te zien.

Vastgeroeste winkeliers er weer bovenop helpen door een nieuw zakelijk en creatief plan. Dat is het oogmerk van het tv-programma Werk aan de Winkel. De bloemenwinkel van Marga de Man, staat in de aflevering van vanavond centraal. Te zien is hoe ’Op rozen’ plaats maakte voor ’Pluk’.

Vastgelopen
Na het plotselinge overlijden van haar man stond de bloemiste in Dordrecht er alleen voor. ,,Bloemen zijn haar grote passie, maar ze is creatief vastgelopen’’, zo meldt de website van BNN. De programmamakers kozen samen met Marga voor een nieuw concept waarin een duidelijke keuze is gemaakt voor bloemen en planten. Barokspullen zitten niet langer in het assortiment. Ook werd de winkel lichter en ruimer. ,,Het is geweldig geworden’’, zei een enthousiaste onderneemster eerder op RTVDordrecht. Het is vanavond te zien op NPO1, 22.15 uur.

Bron en foto: Bloem en Blad