Februarinummer Bloem&Blad in teken van ‘witten’

  A paler shade of white: dat is het thema van het februarinummer van Bloem&Blad dat 19 januari verschijnt. Gasthoofdredacteuren Florian Seyd en Ueli Signer van The Wunderkammer kiezen voor dit witte thema als voorzichtige bode van het voorjaar.

  ‘Al tijdens de dorre winter steken de eerste sneeuwklokjes hun kopje boven de donkere aarde uit. Dat vind ik zo’n prachtig gezicht’, aldus Florian Seyd. Samen met zijn partner Ueli Seyd is hij gasthoofdredacteur voor de eerste drie nummers van dit nieuwe jaar.

  A paler shade of white kozen zij als thema voor het februarinummer. Na de donkere winterperiode komt voorzichtig het licht weer tevoorschijn; de dagen worden weer wat langer en lichtgekleurde voorjaarsbloemen verschijnen in de bloemenwinkels.

  Veel leesplezier
  Behalve hun eigen bloemwerk staat deze editie van Bloem&Blad vol inspiratie voor het voorjaar. Ook drie arrangeurs maken lenteboeketten, Jasmijn Bloembinders in Haarlem zet de deuren open voor de winkelreportage, Elly Bak van Corn.Bak vertelt alles over bromelia’s, het atelier van Edwin Oudshoorn staat centraal in de rubriek Gluren bij de Buren, kunstenaar/fotograaf Karl Blossfeldt is het thema van Uit de kunst, Menno Kroon maakt bloemwerk voor het Conservatorium Hotel in Amsterdam en Nick Vijn is dit keer het Aanstormend talent. Kortom: een dik nummer vol leesplezier!

  Bron: Bloem&Blad | Foto: Inga Powilleit voor Bloem&Blad