Festival Colours kleurt Libelle Zomerweek

  Deze week vindt in Almere de Libelle Zomerweek plaats. De verwachting is dat meer dan 70.000 consumenten het evenement zullen bezoeken. Op elk terras worden zij verrast door de kleurrijke mixen van Festival Colours. Daarnaast kunnen de bezoekers deelnemen aan de Workshop ‘Maak je eigen Festival Colours-mix’.

  Op de grote terrassen zorgen de perkgoedmixen van Festival Colours voor een vrolijke touch. ‘En in onze eigen stand laten we consumenten hun eigen plantenmix maken’, vertelt Jeannette Wouters van Kwekerij Wouters. ‘Wij leren van de deelnemers en zij leren van ons; we geven tips en vertellen meer over de plantkeuzes. We vragen aan alle deelnemers om hun plantenmix na zeven weken te fotograferen én met ons te delen. Uit alle inzendingen kiezen wij een winnaar, die ontvangt een reischeque. Op deze manier rekenen we ook na de Libelle Zomerweek op veel interactie met de Festival Colours-fans op onze facebookpagina.’

  De 21 editie van Libelle Zomerweek heeft als thema Het Grote Geluk en duurt nog tot en met zaterdag 21 mei. Het evenement biedt ruimte aan diverse ‘groene’ activiteiten.

  Bron en foto: Concept Factory/Kwekerij Wouters

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties