Financiële injectie voor bloemencorso’s

De Economic Board Duin en Bollenstreek heeft een van hun eerste projecten gekozen om financieel te ondersteunen: het bloemencorso van de Bollenstreek en de Flower Parade Rijnsburg. De board ondersteunt de corso’s met ruim 30.000 euro.

Willem Heemskerk (voorzitter Bloemencorso van de Bollenstreek), Mark Breugem (vicevoorzitter Flower Parade Rijnsburg) en Lars Flinkerbusch (programma directeur Economic Board Duin en Bollenstreek) hebben onlangs hun handtekeningen gezet onder een overeenkomst die een impuls gaat geven aan beide bloemencorso’s. Lars Flinkerbusch: ‘De dragen enorm bij aan de uitstraling van de Duin- en Bollenstreek. Jaarlijks trekken zij meer dan 1 miljoen bezoekers. Toch zijn er grote uitdagingen op uiteenlopend gebied. Het project houdt in dat wij de corso’s toekomstproof willen maken. Er wordt gekeken naar nieuwe markt- en marketingkansen, formule-innovatie, doelgroepverbreding, professionalisering van de organisatie en nieuwe verdienmodellen.’

Voor het project is een bedrag van 40.000 euro vastgesteld. Hiervan wordt 8.000 euro ingebracht door de corso’s zelf en 32.000 euro door de Economic Board.

Bron en foto: Economic Board Duin en Bollenstreek

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties