Bloem en Blad Bloemen en planten Fleurige waardering voor leerkrachten

Fleurige waardering voor leerkrachten

0

Juf Sandra (39) van basisschool De Kyckert in Wateringen is gekozen tot de leukste juf van Nederland Donderdagochtend 4 oktober, de dag voorafgaand aan de Dag van de Leraar, werd Sandra met veel bloemen gehuldigd door leerlingen, ouders en collega’s.

De nationale verkiezing is een initiatief van stichting ‘Een 10 voor de juf’ en is voor het zesde jaar op rij georganiseerd om aandacht voor de gelijknamige campagne te vragen. Doel is om waardering te tonen voor het vele extra werk dat leerkrachten vaak verrichten voor het welzijn van de leerlingen. Bloemen en planten lenen zich bij uitstek voor het tonen van waardering.

Op de Dag van de Leraar hebben leerkrachten in heel Nederland van ouders en kinderen een fleurige blijk van waardering ontvangen. De organisatie van de campagne is tevreden. ‘We merken dat het elk jaar weer groeit. Met name aan reacties van bloemisten en op social media. Voor een nieuwe bloemengeefdag is een lange adem nodig. Over 20 jaar is de Dag van de Leraar zoiets als Valentijnsdag, let maar op!’ aldus initiatiefnemer Agnes van den Berg.

Ondersteuning

De campagne ‘Een 10 voor de juf’ wordt ondersteund door onder andere Stimuflori, Coloured by Gerbera, tuinplantenpromotie Outdoor, Altijd Kalanchoë, Royal Flora Holland, Plantion, Van der Voort Potplanten, Decorum, Koppert Biological Systems, Opti-flor, Florensis, Air So Pure, Holstein Flowers, SV.co, Zentoo, Altanova en RAP Redactie.

Bron en foto: Een 10 voor de Juf

 

Reageer op dit artikel

avatar