Fleurop ontvangt Predicaat Koninklijk

Ter ere van het 100-jarig bestaan heeft Fleurop donderdag 2 december Predicaat Koninklijk ontvangen. De onderscheiding werd overhandigd door Hans Oosters, commissaris van de Koning van de provincie Utrecht, in het bijzijn van burgemeester Gert-Jan Kats.

‘We zijn werkelijk vereerd’, laat Anita de Hart, algemeen directeur Koninklijke Fleurop Interflora Nederland weten. ‘Deze onderscheiding is de kroon op ons werk en die van de bijna zevenhonderd Fleurop-vakbloemisten in ons land. Maar we hebben het ook in belangrijke mate te danken aan al die Nederlanders die al jaren boeketten bestellen. Dat wij ons 100-jarig bestaan mogen vieren, zegt iets over de prominente rol die bloemen in onze samenleving spelen. Nog altijd zijn bloemen ongekend populair in ons land. Via bloemen delen we lief en leed met elkaar. En met ons netwerk van vakbloemisten overbruggen we grote afstanden. We zijn er voor mensen op de meest belangrijke momenten in hun leven, zoals geboorte, huwelijk en overlijden.’

V.l.n.r.: Hans Oosters (Commissaris van de Koning), Anita de Hart (Algemeen Directeur Fleurop) en Gert-Jan Kats (Burgemeester Veenendaal).

Boeket Kroonjuweel

Ter ere van het 100-jarig jubileum en de ontvangst van het Predicaat Koninklijk lanceert Fleurop het boeket Kroonjuweel. Per verkocht boeket wordt gedurende het hele jubileumjaar, tot en met november 2022, €2,50 gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum. De opbrengst wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker bij kinderen.

Bron en foto: Fleurop

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties