FloraHolland geeft rondleidingen Bloemistenklok

Voor klanten met interesse voor de Bloemistenklok in Naaldwijk organiseert FloraHolland binnenkort extra rondleidingen. Deze zijn in de week van 12 tot en met 16 mei.

De rondleidingen zijn niet alleen voor klanten van FloraHolland Bleiswijk, waar de klok gaat verdwijnen, maar ook voor kleinschalig inkopende klanten van de andere FloraHolland locaties. Opgeven kan bij de relatiemanagers.

Warmtestraat
Op de Bloemistenklok in Naaldwijk worden bloemen én planten in één zaal geveild. Om ervoor te zorgen dat de planten onder de juiste klimaatomstandigheden voor de klok komen, is er een ‘warmtestraat’ door de koelcel aangelegd. In de koelcel worden de bloemen bij 8ºC gekoeld; in de warmtestraat is de temperatuur 12ºC. Op die manier kunnen de planten, dóór de koelcel van de bloemen, voor de klok in de afmijnzaal gereden worden.

Klantruimte
Inmiddels is duidelijk dat de klanten die geen boxruimte huren, een gebied vlakbij het verdeelcentrum krijgen. Er zijn ruim negentig extra vakken beschikbaar voor kopers van de bloemistenklok die geen boxruimte hebben. De vakken hebben verschillende afmetingen en zijn te combineren.

Bron: FloraHolland