Floral Fundamentals-bloemwerk in kunstboek songwriter

Twee arrangementen van Floral Fundamentals-arrangeurs, de Amerikaanse Jackie Smith Johns en de Fransman Frederic Dupré, zijn opgenomen in een kunstboek dat verschijnt bij het debuutalbum van de Nederlandse zangers Willow Mae, alias Willemijn van Helden.

Willemijn is de echtgenote van Dick Noort van Winco cactussen en succulenten, een van de partners van Floral Fundamentals. Zij heeft eigen zangpraktijk en via crowdfunding heeft zij het geld voor het maken van de cd bij elkaar gekregen. Om de verkoop te promoten, heeft zij besloten er ook een foto kunstboek bij te maken. In het boek staan twee foto’s met arrangementen van planten van Winco, die door Floral Fundamentals ambassadeurs Jackie Smith Johns AIFD en Frederic Dupré zijn gemaakt.

In Willow Mae’s muziek staan bloemen vaak centraal. In een van de nummers op de cd – Lily of the valley – zingt ze ‘I am the rose of Sharon the Lily of the valley. Een ander nummer – Blossoms Blooming – is gebruikt voor een video waarin haar echtgenoot ook te zien is. Daarnaast is de tekst van deze song gebruikt als quote in het boek.

Bron en foto’s: Floral Fundamentals

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties