Bloem en Blad Vakmanschap Floral Philosophy: eerste boek van Bloomon

Floral Philosophy: eerste boek van Bloomon

0

‘Dat je hartstikke blij wordt van bloemen wisten we al. Maar welke bloemen passen het beste bij jouw stijl en interieur? En hoe schik je ze perfect in je vaas?’ Bloomon legt het allemaal uit in het eerste boek dat het bedrijf uitgeeft: Floral Philosophy.

In het rijkelijk geïllustreerde boek delen de bloemstylisten van Bloomon hun kennis en tips en laten ze de lezers door hun ogen naar bloemen kijken. Met hoofdstukken over styling, bloemverzorging, DIY’s en interieur is het boek geschikt voor iedereen die gelukkig wordt van bloemen en zelf aan de slag wil gaan.

De DIY-projecten worden stap voor stap uitgelegd en bieden consumenten de kans om zelf een in het oog springende bloemenmuur, een bloemenkroon voor een festival of zelfs hun eigen bruidsboeket te maken.

Het creatieve team van Bloomon heeft Floral Philosophy gemaakt. Ze laten verschillende experts aan het woord over hun kijk op bloemen en hoe bloemen te stylen in een interieur. Studio Yukiko, gevestigd in Berlijn, is verantwoordelijk voor de vormgeving van het boek. Ook de Nederlandse illustrator Lennard Kok, wiens werk eerder verscheen in de Volkskrant, Apartamento Magazine, en The New York Times, levert met zijn illustraties een opvallende bijdrage aan het boek.

Het boek bevat 216 pagina’s, is ook verkrijgbaar als e-book en wordt uitgegeven door Uitgeverij Unieboek | Het spectrum. Kosten zijn 20 euro voor de printversie en 12,99 euro voor het e-book.

Bron: Bloomon | Fotografie Wijzijnkees

Reageer op dit artikel

avatar