Bloem en Blad Vakmanschap Florall Inspiration: vak- én onderwijsdag

Florall Inspiration: vak- én onderwijsdag

0

Voor het eerst sinds jaren organiseert VBW weer een landelijk vakevent: Florall Inspiration. Het event vindt plaats op 5 en 6 september in De Basiliek in Veenendaal. De woensdag staat in het teken van het vak, de donderdag is een speciale vakonderwijsdag.

Bram Rijkers, bij VBW verantwoordelijk voor de organisatie van het vakevent: ‘Het programma vormt een aaneenschakeling van hoogtepunten. Zo vindt de finale van het NK Bloemsierkunst plaats, evenals de finale van VBW Flowercup 2018, en strijden ruim 100 studenten om de eerste VBW Studentencup. Verder kan je deelnemen aan workshops van de toparrangeurs van het VBW Inspiratieteam samen met Skills-kampioene Esther Weijenberg en zijn de trends van dit najaar te bekijken. Uiteraard is er ook volop ruimte om onder het genot van een hapje en drankje met collega’s te spreken.’

Wereldkampioen Alex Choi

VBW is trots op het feit dat de hoofdact een demonstratie is van wereldkampioen Alex Choi Hij komt uit Zuid-Korea en is in 2015 op het Fleurop/Interflora-kampioenschap gekroond tot wereldkampioen. ‘Alex zal zijn visie geven op moderne bloemsierkunst en vakgenoten inspiratie bieden voor het najaar’, aldus Bram.

Aanmelden

Woensdag 5 september (vakdag) van 15.00 – 22.30 uur (aanvang podiumprogramma om 20.00 uur). Donderdag 6 september (studentendag) van 9.00 – 17.00 uur (doorlopend programma). De toegang is gratis. Meer info en aanmelden: www.vbw.nu/vakevent.

Bron en foto: VBW

 

Reageer op dit artikel

avatar