Florapodium en Aeres Velp werken samen

Florapodium, het platform van kwekers met bijzondere producten, en Aeres Velp werken samen. Florapodium stuurt wekelijks een mystery box met bloemen waarmee (V)MBO-studenten bloemwerk maken.

Het thema van Florapodium is deze week ‘Rozen uit de wereld’ met Rosa Lydia, Rosa Giselle, Rosa Esmeralda, Rosa Pink O’Hara en de grote bloemige roos all4love. De (V)MBO-studenten van Aeres Velp maken hiermee een tonend baliestuk. De baliestukken krijgen een podium bij de MBO-entree en de kiosk in de VMBO-aula. Het doel is om studenten meer kennis bij te brengen over het teeltproces en de innovaties in de sector.

Bijzondere producten
Florapodium vertelt het verhaal van alle kwekers die bijzondere producten telen. Door middel van verhalen, film en afbeeldingen krijg je een kijkje achter de schermen van de kwekers en hun bedrijf. Samen zorgen de kwekers voor het veelzijdige assortiment in de sierteeltsector. Iedere twee weken staat er een nieuw product in Velp in de spotlights van het podium waarover informatie wordt gedeeld op de website, Instagram en Facebook en op de school zelf.

Bron en foto: Aeres Velp

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties