Florint organiseert twee seminars voor juryleden

De registratie voor twee speciale seminars voor ‘certified judges’ van Florint is geopend. Startende juryleden kunnen zich aanmelden voor National Certified Judge in Floristry Design (NCJFD), dat eind juli plaatsvindt in Duitsland. Gevorderde juryleden zijn welkom op het seminar International Certified Judge in Floristry Design (ICJFD) dat direct na het EK Bloemsierkunst, begin juni in Katowice, wordt georganiseerd.

Het NCJFD-assessment is geopend voor bloemisten uit alle landen die aangesloten zijn bij Florint. De vijfdaagse cursus bevat theorie en praktijkvoorbeelden en leidt deelnemers op tot professionele juryleden voor de bloemsierkunst. De voertaal is Engels; de reis en accommodatie moeten de deelnemers zelf regelen, al het overige wordt geregeld door Florint. Locatie is de Weihenstephan school voor bloemsierkunst in de Duitse plaats Freising; data zijn 27 tot en met 31 juli. Maximaal twaalf bloemisten kunnen zich aanmelden.

Gevorderden

De ICJFD-cursus voor gevorderden vindt plaats van 8 tot en met 11 juni in het Congrescentrum in de Poolse stad Katowice, direct na het EK Bloemsierkunst. Dit assessment is bedoeld voor reeds gecertificeerde juryleden die de hoogste internationale wedstrijden, zoals het EK, willen kunnen beoordelen. Maximaal zes deelnemers kunnen zich hiervoor aanmelden. Bij grote belangstelling stelt Florint een wachtlijst in.

Wil je deelnemen aan een van deze cursussen? Stuur dan een mail naar info@florint.org met je naam, adres en contactgegevens. Je krijgt dan een uitgebreid informatiepakket toegestuurd.

Bron en foto: Florint

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties