Florismart organiseert Valentijnswedstrijd voor bloemisten

  Digitaal inkoopplatform Florismart organiseert van 15 tot en met 19 januari samen met Arend Roses de ‘My Early Valentine’-competitie. Het doel is om kweker, bloemist én consument met elkaar te verbinden.

  Arend Roses laat bloemisten ook dit jaar graag kennis maken met de Red Eagle roos, volgens de kweker een van de beste rozen voor Valentijnsdag. Bloemisten die producten bestellen op het Florismart-platform voor levering op 9, 10 of 11 januari, ontvangen gratis een Red Eagle roos. Door het opsturen van samples wil Florismart ervoor zorgen dat de bloemist een juiste keuze kan maken voor zijn of haar Valentijnsrozen.

  Voor de wedstrijd is het de bedoeling dat de bloemist een mooi boeket voor een bijzonder persoon maakt met de rozen en daarbij een verhaaltje vertelt waarin wordt uitgelegd waarom hij of zij deze persoon als ‘Early Valentine’ heeft gekozen. Op 15 januari worden de foto van het boeket en het verhaal gepost in de Florismart Florists Facebook groep. De bloemist met de meeste likes wint 100 Red Eagle rozen voor Valentijnsdag.

  Winnaar

  Op vrijdag 19 januari wordt de winnaar van de ‘My Early Valentine’ Facebook competitie bekendgemaakt.

  Bron: Florismart | Foto: Shutterstock

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties