Bloem en Blad Vakmanschap Flower Bazar: inspiratie opdoen en inkopen

Flower Bazar: inspiratie opdoen en inkopen

0

Flower Bazar opent op zaterdag 21 september de deuren bij Boltze in het Duitse Braak. Het pop-up event is ontwikkeld door 2Dezign. Bloemisten, bouwmarkten en retail kunnen er inspiratie opdoen en inkopen.

De Flower Bazar combineert directe verkoop met het aangaan van samenwerkingen in een nieuwe markt met homedecoratie en bloemsierkunst. Onder meer Just Chrys, Dümmen Orange, Lisianthus The Special Flower, Tesselaar Alstroemeria en diverse handels- en decobedrijven zijn aanwezig.

Onder het genot van een hapje en drankje kunnen bezoekers kennismaken met innovatieve shop- en verkoopconcepten door het combineren van bloemen en planten met woonaccessoires, maar ook interessante beursaanbiedingen en hoge kortingen ontbreken niet.

Workshops Lehner Wolle

Op zaterdag en zondag kunnen bezoekers inspiratie opdoen tijdens het StylIT Lehner Wolle congres. De designers van Lehner Wolle en 2Dezign geven dan doorlopend creatieve workshops met de producten van de deelnemers. Op maandag 23 september aan het einde van de middag sluit de Flower Bazar haar deuren weer. Het event vindt plaats bij Boltze in Braak (bij Hamburg) en de toegang is gratis.

Bron en foto’s: 2Dezign

Reageer op dit artikel

avatar