Kort & Bondig Evenementen Genomineerden Golden Singolo 2017 bekend

Genomineerden Golden Singolo 2017 bekend

0

Op zaterdagavond 18 november vindt de bekendmaking en prijsuitreiking van de Golden Singolo 2017 plaats tijdens de ‘Orchid Inspiration Night’ van VBW bij Opti-flor. De genomineerden zijn: Paul Deckers Florale Vormgeving, Het Gooise Land en Capillo, style of living.

Tijdens het event zijn diverse floral designers aanwezig die inspirerende demonstraties geven, onder wie de nummer drie van de wereld: Pirjo Koppi uit Finland.

De Golden Singolo Award is een ondernemersprijs die dit jaar voor de vierde keer wordt uitgereikt aan dé ‘orchideeprofessional’ die zich op de meest bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega’s vormt.

Een vakkundige jury beoordeelt de genomineerden op diverse criteria, zoals onderscheidend vermogen, zakelijk inzicht, vakmanschap, creativiteit en uitstraling. Verder wordt van de ondernemer verwacht dat hij/zij hoofdzakelijk met Opti-flor Phalaenopsis werkt. Uit een gedegen voorselectie en diverse bedrijfsbezoeken zijn drie potentiële winnaars overgebleven.

Het Gooise Land uit Bussum is een van de genomineerden voor de Golden Singolo Award.

Passie voor orchideeën

Het Gooise Land uit Bussum, Paul Deckers florale vormgeving uit Posterholt en Capillo, style of living uit Herten zijn de genomineerden die kans maken op de Golden Singolo Award 2017. Drie zeer verschillende bedrijven, maar alle drie met een passie voor orchideeën

Bron: Opti-flor | Beeld: Het Gooise land

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar