Gerhard van der Bijl finalist van Digital Transformers Award

  Gerhard van der Bijl, verantwoordelijke voor het digitaliseringsproces bij Royal FloraHolland, is een van de zes genomineerde voor de Digital Transformers Award. Vanavond, 5 oktober, wordt de winnaar bekend gemaakt.

  De Digital Transformers Award wordt elk jaar uitgereikt aan een digitaal talent, dat een bijzondere en betekenisvolle rol speelt binnen de digitale transformatie van bedrijven.

  Royal FloraHolland geeft aan blij te zijn met de nominatie en noemt het een erkenning voor de digitale transformatie van de veiling. Lucas Vos: „Gerhard heeft binnen een jaar de digitale ontwikkeling bij Royal FloraHolland, en ik durf zelfs te zeggen in de hele sierteeltketen, in een stroomversnelling gebracht. Hij heeft niet alleen een ijzersterke visie neergezet en iedereen daar in meegenomen, maar hij heeft ook het juiste team geformeerd om met grote daadkracht hieraan uitvoering te geven. Dat betekent onder andere dat we volgende maand de eerste versie van het grootste, wereldwijde, digitale handelsplatform van de sierteeltsector, Floriday, lanceren.”

  De andere vijf genomineerden zijn:

  1. Eric van Westbroek, directeur online bij PostNL
  2. Frank Verkerk, Chief Digital Officer bij ABN AMRO
  3. Han-Menno Depeweg, Head of Digital bij NRC Media
  4. Lara Ankersmit, hoofd digitale media bij NOS
  5. Peter Sonke, directeur online bij KPN & Telfort bij KPN

  Anouk Beeren van Deli XL won de Digital Transformers Award in 2016. In 2015 ging Robert van Geffen van Philips met de prijs aan de haal. De winnaar van dit jaar wordt donderdagavond 5 oktober bekend gemaakt.

   

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties